De Nieuwe Site

Donderdag ging de geheel vernieuwde website van Stichting Clickburg de lucht in. De eerste reacties zijn voor zover wij hebben meegekregen goed te noemen en inmiddels zijn we opgepikt door de website van Strip Turnhout. Een terugkerende vraag was echter “Is het oude forum verdwenen?”. Tijd voor een algeheel antwoord. En dat is simpel: Nee, dat is niet verdwenen.

Toen we besloten tot het maken van deze nieuwe site namen we ons voor het oude forum mee te nemen. Het bleek echter technisch niet mogelijk en zodoende hebben we ervoor gekozen om een geheel nieuw discussieplatform in te richten als aanvulling op de weblog waarop reageren en discusseren eveneens mogelijk is. Echter: aangezien het oude forum van onschatbare waarde was, hebben we besloten het samen met de oude site wel online beschikbaar te houden.

Voor iedereen die nog eens wil kijken naar die goede oude site en dat goede oude forum, is die te vinden op http://wwww.clickburg.nl/welcome .das

Overigens bleek het technisch ook niet mogelijk om alle leden van de oude site over te hevelen naar de nieuwe site. Men zal zich dus opnieuw moeten registreren.

Delen:
 • Print
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • eKudos
 • email
 • Hyves
 • LinkedIn
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • NuJIJ
 • RSS
 • Twitter

Tags: ,

One Response to “De Nieuwe Site”

 1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Clickburg. Clickburg heeft gezegd: Nieuw blogbericht: De Nieuwe Site – http://www.clickburg.nl/2010/?p=124 [...]

Leave a Reply